+31(0)46 4758555

Over hydroworld

Hydroworld Interieurbeplanting is dé specialist in Zuidoost-Nederland op het gebied van planten, groene wanden, moswanden, themadecoratie, plantenbakken, groenadvies en onderhoud, voor uw kantoor, bedrijfsruimte, winkel of woning.

Visie en historie

Meer dan 27 jaar geleden besloten Peter Janssen en Ruud Wintraecken hun passie voor binnengroen om te zetten in een eigen bedrijf. Hun drijfveer? Met planten een groene ruimte creëren waar het prettig en gezond werken en wonen is. Wij verkopen en plaatsen planten, plantenbakken, groendecoraties, groenwanden en moswanden en verzorgen het onderhoud ervan. Ook adviseren wij u over welke groenoplossing het best past bij uw interieur. Altijd staat de uitdaging centraal om uw wensen waar te maken.

Heeft u een wens voor uw interieurbeplanting? Neem contact op.

Werkwijze en dienstverlening

Wij helpen u met het maken van de juiste keuzes op het gebied van beplanting en groendecoraties in uw kantoor, bedrijfsruimte, winkel of woning. Dit doen we door:

  • Persoonlijk advies te geven op basis van uw wensen, inspiratie en omgeving;
  • Dit advies samen te vatten in een beplantingsplan;
  • Aan de hand van ons uitgebreide assortiment aan planten, plantenbakken, groene wanden en themadecoratie, uw droom te realiseren;
  • De door u gewenste inrichting op te leveren en professioneel te verzorgen, door onze vakmensen.

Is de beplanting van uw interieur klaar? Dan ontzorgt Hydroworld Interieurbeplanting u volledig, dankzij onze onderhoudsabonnementen. Een garantie voor jarenlang plezier van gezonde en mooie planten, tegen een betaalbare prijs en zonder verder omkijken.

Meer weten over onze werkwijze en dienstverlening? Neem contact op.

Inspiratie nodig?

Bent u op zoek naar creatieve ideeën voor de beplanting en groendecoratie in uw kantoor, bedrijfsruimte, winkel of woning? Wij komen graag bij u langs voor een persoonlijk advies of kom langs in onze showroom in Schinnen, waar u een enorm assortiment vindt.

Inspiratie nodig? Neem contact met ons op.

Groene ondernemer

Hydroworld Interieurbeplanting is een groene onderneming. Zo werken wij met gescheiden afvalstromen en duurzame en milieuvriendelijke materialen. Daarnaast investeren wij ook in de kracht van mensen, door o.a. personeel uit sociale werkplaatsen aan te nemen.

Referenties & certificaten

Hydroworld heeft meer dan 27 jaar ervaring op het gebied van interieurbeplanting. Wij verzorgen het groen voor uiteenlopende klanten, zowel zakelijk als particulier, van banken tot gemeenten en van hotels tot dokterspraktijken.

Wij beschikken over de volgende kwaliteitscertificaten: