+31(0)46 4758555

Aanbod

Kleine planten, grote planten, bomen van tien meter hoog, groen- en moswanden, plantenbakken en groendecoraties, passend bij het seizoen: Hydroworld Interieurbeplanting heeft het allemaal in huis. Daarnaast kunt u altijd bij ons terecht als u op zoek bent naar advies over het groen in uw interieur of hulp bij het onderhoud ervan.

Abonnementen

Met een abonnement bij Hydroworld Interieurbeplanting is structurele aankleding van uw pand verzekerd. Of het nu gaat om seizoensgebonden planten, wisselende groendecoraties, groene wanden en moswanden, de aankleding van een event of om regelmatig onderhoud.

Info & Voorbeelden

Planten

Hydroworld Interieurbeplanting heeft een kwalitatief hoogwaardig aanbod aan planten, voor zowel binnen als buiten, in verschillende soorten en formaten. Onze planten zijn altijd met de grootste zorg gekweekt.

Info & Voorbeelden

Plantenbakken

Planten zorgen voor een groene of fleurige touch in uw ruimtes. Vaak is een plantenbak, in combinatie met mooie beplanting, de ware blikvanger.

Info & Voorbeelden

Groenadvies

Of het nu om een kantoor, showroom, winkel, school of uw huis gaat: iedere ruimte is anders. Iedere ruimte vraagt om een eigen sfeer, met het juiste gebruik van groen.

Info & Voorbeelden

Groene wanden

Groene wanden en moswanden zijn een vernieuwende verrijking voor uw ruimte. Bovendien zijn ze veelzijdig qua formaat, uiterlijk én gebruik.

Info & Voorbeelden

Groendecoraties

Iedere gelegenheid vraagt om een sfeervolle en passende uitstraling van een ruimte. Hydroworld Interieurbeplanting zorgt voor passende groendecoraties, of het nu om de vier seizoenen, de feestdagen of een bijzonder event gaat.

Info & Voorbeelden